Armacash Pénztárgép és Irodatechnika

Ügyelet

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!




Kategória


Belépés
A kosárban 0 db termék van
0 Ft összegben.

Kosaram | Rendelés | Ürítés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?

A CashCube egyre "super"-ebb lesz. Új innováció az LA Pénztárgép Kft-nél.


Eddig is sokat tudtak, az online pénztárgépeke, most már "hasznát" is láthatjuk! - 2015.06.22.
 
Az online pénztárgépek előnyéről már sokat hallhattunk, mi is sokat értekeztünk róla. Igaz, ez az előny max. közvetetten érezhető a vállalkozásoknál, hiszen a gazdaság fehéredése első lépésben az államnak jó, másodkörben érzékelhető ez a fogyasztóknál, vállalkozásoknál (pl. mint a magyar állam "tulajdonosai" vagy a tisztább verseny). Most viszont előjött egy olyan oldala az online pénztárgépeknek, ahol már a benne lévő érték nem csak a gazdaság fehérítését, az adózás valós bevételek alapján történő elszámolását segíti, hanem a pénztárgép használónak közvetlen hasznot, a fogyasztóknak pedig bővített kényelmet jelentenek.
 
Az LA Pénztárgép Kft múlt héten mutatta be a Tekinves-tel közös innovációját:
- felhő alapú rendszer minden CashCube online pénztárgép mögé
- mobilfeltöltés minden platformra CashCube online pénztárgépekkel
 
Az utóbbival kezdeném, hiszen ez egy olyan lehetőség, amelyet akár minden feltöltőkártyás mobillal rendelkező ügyfél élvezhet: ahol a kereskedő vállalja azt a minimális beruházást, amivel ez jár, ott bármely (Vodafone, Telenor, Telekom) hálózatra csatlakozó feltöltőkártyás mobilra lehet vásárolni feltöltést a CashCube online pénztárgép segítségével. Gyakorlati eredmény: akár a sarki kis boltban is egyszerűen megoldható a mobil feltöltése a nyitva tartási időben. A szolgáltatás hátterét két cég dolgozta ki: Mobil Online Kft a feltöltési szolgáltatást, a Tekinvest Kft a fejlesztést (a CashCube online pénztárgépek szoftverfejlesztője). Az LA Pénztárgép Kft, mint a CashCube online pénztárgépek forgalmazója, nagykerekeskedője a gépek és a szolgáltatás értékesítéséért felel a viszonteladók felé, nem mellesleg a CashCube pénztárgépek forgalmazási engedélyének birtokosa is!
 
A felhő alapú rendszer már kissé talán a bonyolultabb és szerteágazóbb (nem feltétlenül technikailag, de felhasználói oldalról mindenképpen!) innováció a jelenlegiek közül. A CashCube online pénztárgépen keresztül, csatlakoztatott PC nélkül képes a készletkezelést megoldani. Egyszerűen hangzik, holott nem az! A történethez mindenképpen hozzátartozik, hogy az online pénztárgépekről szóló 48/2013. (XI.15) NGM rendelet (3. melléklet C szakasza) rendelkezései szerint a pénztárgépek ÁFA csoportosítása a jelenlegi A00,B00,C00... -ról változik 2018. január 1-jétől a szerint, hogy az értékesített termék- vagy szolgáltatáscsoportot is meg kell jeleníteni a "00" helyett. Ezt valószínűleg a VTSZ, TESZOR számok első két karaktere fogja azonosítani.
 
Namost, ha már egyszer muszáj lesz így vezetni az értékesítéseket, akkor a készletkezelés gyakorlatilag csak egy lépés innen, legalábbis termék / szolgáltatás csoport szintjén mindenképpen. Erre kínál lehetésőget a mostani innováció egyéb szoftver vagy hardver beszerzése nélkül.
 
Az mindenképpen jó irány, hogy a meglévő online pénztárgépek kapacitását minél több innovációval használjuk ki, hiszen további beruházások nélkül gyorsabb megtérülést tesz lehetővé az adott beruházásnál. Az egy másik kérdés, hogy a kisebb üzletek ezt hogyan fogják hasznosítani? Példaként Marika néni kisboltja, vagy Pista bácsi alkatrészkereskedése kifejezetten nagy nyűggel fogja megoldani a bevételezést pl. Nekik nem jelenthet feltétlenül előrelépést. Viszont a főleg több üzlettel rendelkező tulajdonosok, vagy a több alkalmazottal rendelkező üzletek részéről lehet igény egy ilyen megoldásra, hiszen a felhő alapú megoldás mind az ellenőrzést segíthetik (bárhonnan megtekinthető forgalom, raktárkészlet), minde a hatékonyságot növelhetik (a készletváltozásból adód rendelési, árufeltöltési költségcsökkentés).
 
Az újdonságok az online pénztárgéppiacon még gyerekcipőben járnak, de az irány már látható: hozzáadott érték alapú piac lesz ez is, mint minden más manapság!
 
 
LA Pénztárgép Kft közleménye az OTS-MTI portálon:
 
"
2015. június 22., hétfő 09:06
 
Egyedülálló innováció- "felhőben gondolkodva"
    Budapest, 2015. június 22., hétfő (OTS) - Egyre nagyobb a kihívás az online pénztárgépek piacán. A kereskedők minél olcsóbban szeretnének hozzájutni kötelezővé tett online pénztárgépekhez. A fejlesztők pedig arra törekednek, hogy minél több innovatív megoldással szolgálják ki a kereskedők igényeit.
 
    A magyar gyártású - jelentős piaci részesedéssel bíró - CashCube pénztárgép család, amely 2014-ben jelent meg a piacon - a világon is egyedülálló innovációval lépett a piacra: a felhőben dolgozó pénztárgépekkel. Míg a hagyományos pénztárgépek nem képesek "felhőben" gondolkodni, az új pénztárgép szoftver viszont képes kezelni a felhőben futó raktárkészlet kezelő programot, valósidejű adatforgalommal.
A felhő szolgáltatással az a pénztárgép szoftver előremutató és új területeket nyit meg a kkv-szektor felé: az újítással a tulajdonos minden üzlet, minden kezelőjét ellenőrizni tudja, az üzletmenetet akár nyaralás közben is követheti, vagy menedzselheti üzleteit, szolgáltatásait, okos telefonjáról, tábla számítógépéről.
 
Az újdonság abban rejlik, hogy ezeket a funkciókat eddig csupán a számítógép alapú pénztárgépek tudták, amelyeknek az ára félmillió forintnál kezdődött. Az új szoftver viszont már ez egyszerűbb - 100.000,- Ft-os - pénztárgépekre is telepíthető.
Ezzel együtt - szintén az innováció részeként és a világon elsőként - ugyanebben a hagyományos pénztárgépben elérhető a feltöltő kártyás telefonok feltöltési funkciója is. Így minden CashCube pénztárgépet használó vállalkozás lehetőséget kap arra, hogy komolyabb beruházás nélkül, bővíthesse szolgáltatásainak körét.
 
A szoftvert a LA Pénztárgép Kft.-vel közösen a Tekinvest Kft. fejlesztette ki.
"
 
 
Az elmúlt években az előre fizetett (un. pre-paid) szolgáltatások, elsősorban a telekommunikációs cégeknek köszönhetően, Magyarországon is rendkívül dinamikusan fejlődtek. Napjainkra szinte minden elektronikus – kommunikációs szolgáltatást nyújtó vállalat szolgáltatásait pre-paid elven is értékesíti.
 
Hagyományos esetben az ügyfélnek a szolgáltatás igénybe vétele előtt meg kell vásárolnia egy plasztik kártyát, ami értékpapírként viselkedik. A kártyával megvásárolt szolgáltatás használatához azt minden esetben előbb aktiválni kell, ami azt jelenti, hogy a kártyán lévő titkos azonosítót és az ügyfelet a szolgáltatónál össze kell rendelni. (lekaparni majd bepötyögtetni a titkos kódot (számokat) és elküldeni a telefon segítségével) Ez a folyamat általában telefonon vagy Interneten keresztül történik. Az összerendelés alapján a kártya tulajdonosa jogosulttá válik a megvásárolt szolgáltatás igénybevételére.
 
A pre-paid szolgáltatások lényege, hogy az ügyfél előre fizeti ki az igénybe venni kívánt szolgáltatást, és ezáltal nincs késedelmes fizetés, illetve a szolgáltató likviditása jobban tervezhető. Ilyen szolgáltatások például a feltöltő-kártyás GSM telefonok.
 
A vásárló ebben az esetben nem egy plasztik kupont, hanem egy, a szolgáltatójához (Telenor, Vodafone, T-Mobile) közvetlenül és azonnal befutó feltöltést vásárol! A fentiekből látszik, hogy a plasztik kártyának nincs más funkciója, mint hogy a titkos egyedi azonosítót hordozza, melynek segítségével a tényleges megvásárlás után a megfelelő szolgáltatást aktiválni lehet. A Mobile Online szolgáltatás ezt a funkciót elektronikusan valósítja meg, mellőzve a plasztik kártyával járó összes gondot, költséget.
 
Mobile Online Kft. saját levédett megoldással rendelkezik készpénz és bankkártya ellenében történő elektronikus úton zajló pre- és post-paid egyenlegek feltöltésére.
 
Mobile Online Kft. teljes körű megoldást kínál:
 
Saját terminálok kihelyezése bolt hálózatokba
Saját elszámoló központ
Centralizált kapcsolat a szolgáltatókhoz
Non-stop ügyfélszolgálat
Kassza rendszer integráció lehetősége
 
 
A Mobile Online stratégiai célja a kiépült rendszer felhasználása legkülönbözőbb egyenlegek és szolgáltatások feltöltésére, kiegyenlítésére.

 



Kapcsolódó képek:

 

vonal

Cimkék: la pénztárgép kft, mobil online kft, tekinvest kft, cashcube, superlight, super light, online pénztárgép, innováció, mobil feltöltés,

Kapcsolódó hírek:


Euro felkészülési időszak 2019 január 1. után az online pénztárgépeknél!
Mi is történt, hogy ez a kérdés felmerülhet? Korábban - az első online pénztárgépes rendelet idején - az euró átáll...

Micra és Montel Jota, Mini frissítések folyamatban...
Miután most már a Montel forgalmazásában lévő gépek is megkapták az engedélyt a legfrissebb szoftverre, így gyakorlatilag tömegess...

Újabb online pénztárgép frissítési hullám: Micra Jota M és Micra Mini M
  A Micra-Metripond Kft. tervei szerint hamarosan megkezdődnek az A008 Micra Jota M és az A006 Micra Mini M pénztárgépek legújabb...

Szivárognak az engedélyek: Sento M és Sento-H, valamint egy új hordozható, a TaxHandy
Újabb pár engedélyt adott ki az MKEH a mai napon: két már eddig is működő gépet - Micra Sento M (A002) - Montel Sento-H (A003)...

Akkumulátorról szabadon online pénztárgéppel? Előfordulnak fura dolgok!
Mi is több hívást kaptunk már: "3 órát bír ki maximum, utána tölteni kell!" Ez ugye egy akkumulátoros - hiszen hordozható e...

Újabb hordozható online pénztárgép kapott engedélyt!
  A mai napon kapta meg az engdélyt a Fiscat iPalm online pénztárgép új műszaki rendeletnek megfelelő paraméterekkel HORDOZHATÓ o...

Volt egyszer egy mondat... Talán igaz sem volt
  Nem oly rég - 1 napja - jelent meg eg közlemény a NAV oldalán, amely az online pénztárgép használatra kötelezett adóalanyi kö...

NAV közlemény: új pénztárgép használatra kötelezett - új engedély!
  Bár még mindig nem tiszta teljesen a jogszabály értelmezés, de a NAV - mint ellenörző hatóság - a mai nap közlemény...

Visszatérő elem az online pénztárgép piacon: 50000 Ft-os támogatás!
  Többször belengették már: igaz csak kérdezői oldalról, az NGM oldaláról eddig inkább elutasítás volt a válasz. A ...

Az online pénztárgépre kötelezettek köréből: a Taxisok figyelmébe ajánljuk!
  Az elmúlt napokban - mióta megkapta engedélyét a CashCube Light és a CashCube Mini - nagyon sok érdeklődést kaptunk a taxisoktó...



Megosztás Twitteren Megosztás Facebookon Megosztás Iwiwen
Hírek - Összes hír

Mi várható e-nyugta bevezetésétől?

Ismét változik az vendéglátós NTAK bevezetés határideje?

NTAK hírek: Hosszabb felkészülési időt kezdeményezett az MTÜ az NTAK-csatlakozására

NTAK regisztráció után megjelent az első dokumentáció is

RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS

Automata regisztráció: határidő június 30.!

Még egy kör a taxis hiénák ellen?



Kérdések - Összes kérdés

-

-

- xzf3qp

- Üdvözlöm!

Marton Zoltán vagyok a Chrome-Soft Kft. munkatársa, a FisCat Adóügyi nyomtatóval kapcsolatban szeretném a segítségét kérni.

Az általunk fejlesztett

- Tisztelt Armacash!
Hogyan lehet CipherLab8000 típusú adatgyűjtőbe tört értéket rögzíteni?
A kilóra értékesített felvágottak leltározásánál nagy segítség lenne ha tudná

- Tisztelt Armacash,

hogyan tudok a Datecs DP-25 pénztárgépemből gyűjtőnkénti jelentést kinyerni?

köszönöm a választ

- T. ArmaCash!
A kasszafióknál mit jelent a 6V nyitófeszültség?
Köszönettel:
Pintér Sándor

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!




Kategória


Belépés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?