Armacash Pénztárgép és Irodatechnika

Ügyelet

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!
Kategória


Belépés
A kosárban 0 db termék van
0 Ft összegben.

Kosaram | Rendelés | Ürítés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?

Az NGM is sürgeti a rendeléseket! Lassan elfogy minden online pénztárgép kvóta az EBEV-ről!


Fogy a választási lehetőség, közeleg a határidő: vajon ez megfelel a választás szabadságának?! - 2014.02.14.

 

Az NGM az alábbi közleményt rakta fel honlapjára:

 

"

Még öt napig lehet a NAV-nál bejelentkezni a visszavont pénztárgépeseknek
 
2014. február 13. 14:02
 
A visszavont pénztárgépeket megrendelő vállalkozók 2014. február 17-ig kérhetik a magyar kormány segítségét. Az érintett vállalkozók megkaphatják az igazoltan megfizetett előleget, foglalót vagy vételárat feltéve, ha azt 2014. február 17-ig kérik a NAV honlapján.
Az új megrendeléssel együtt vagy a megrendelés leadását követően az érintetteknek nyilatkozniuk kell az EBEV felületen arról, hogy milyen összegű támogatásra tartanak igényt. A papíralapú dokumentumokat, szerződéseket, számlákat 15 napon belül az adóhatósághoz kell eljuttatni, amelyek alapján a NAV egyedileg, határozattal bírálja el a kérelmeket.
 
Az a vállalkozó, aki legkésőbb jövő hét hétfőn nem engedményezi követelését az államra, később már nem élhet ezzel a lehetőséggel, mert a határidő jogvesztő.
 
A NAV honlapján elérhető egy gyakorlati útmutató, amely lépésről lépésre bemutatja, hogy a vállalkozóknak mit kell tenniük a támogatás „lehívásáért”.
 
Az igényelhető támogatás mértéke főszabály szerint a visszavont forgalmazási engedélyű pénztárgépre kifizetett előleg, foglaló mértéke. Külön szabályok alapján nagyobb támogatást vehetnek igénybe azok, akik esetleg már a teljes vételárat megfizették, vagy be is üzemelték a betiltott gépeket.
 
A nemzetközi tapasztalatok, és az a tény, hogy tavasz óta egyes gazdasági ágazatokban látványosan megugrott a legális forgalom, egyértelműen bizonyítják, hogy az on-line átállásra szüksége van a költségvetésnek és az ország jelentős többségét kitevő tisztességes adózóknak is. Már több mint 40 ezer online kassza üzemel. A gazdasági tárca bízik abban, hogy a jogkövető, ám önhibájukon kívül késedelembe eső vállalkozóknak nyújtott állami támogatás is segít abban, hogy a teljes átállás a lehető leghamarabb megvalósulhasson.
 
A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal január 23-án visszavonta a SAM4S NR-300 ONLINE és a S&E NR-300 ONLINE pénztárgépek engedélyét. A szakértői vizsgálat  megállapította, hogy mindkét pénztárgép  adóelkerülésre ad lehetőséget, az adóügyi ellenőrző egység (AEE) funkcionális és biztonsági hiányosságai miatt.  Az illetéktelen beavatkozást az AEE szoftverében lévő biztonsági rés teszi lehetővé. A Kormány úgy döntött, hogy a pénztárgép-cserére kötelezett vállalkozók érdekében átvállalja az Alt-Cash károsultak előleg befizetését, és jogi úton fellép a céggel szemben.
 
(Nemzetgazdasági Minisztérium)
"
 
A nyomatékosítás nem véletlen, hiszen még mindig sokan nem adták le rendelésüket a visszavont Sam4s online pénztárgépek helyett.
 
Mindeközben nem túl "megrendelésbarát" események is történnek az EBEV portálon (NAV pénztárgépes "webshop" egyes elhíresült kijelentések szerint):
- lekerült, majd visszakerült a Micra Jota online pénztárgép: túllépte a korábban leadott szállítási kvótát. Hogy ez nem meglepő? Az pillanatnyilag senkit nem nagyon érdekel!
- lekerült a Novatek-N típusú online pénztárgép: szintén zenész, kvóta túllépés. Ez sem akkora megelepetés.
...
 
Vajon kinek jó az, hogy a vállalkozók nem tudják azt az online pénztárgépet választani, amit szeretnének, ami megfelelő lenne neki.
 
Jelenleg úgy néz ki, hogy a határidő jogvesztő, tehát kényszerítő erővel bír; ha valaki lead egy rendelést nem, vagy nagyon macerásan tudja törölni, vagy módosítani, és kockáztatja az állami kártérítés összegét is!
 
Mindeközben az ALT Cash Kft az alábbi körlevelet küldte körbe az ügyfeleinek:
 
"
Akkor is van megoldás, ha az engedélyt csak később kapják meg a Sam4s pénztárgépek
 
Tisztelt Ügyfeleink! 
 
Nem adjuk fel!
 
Több, mint másfél éve fejlesztjük és teszteljük a kiskasszáinkat. Meggyőződésünk, hogy a Sam4s modellek kiváló minőségű és biztonságos készülékek, melyek véleményünk szerint megfelelnek az előírásoknak és ennek ellenkezője nem nyert bizonyítást.
 
Ennek ellenére még mindig nem kapták meg a forgalomba hozatali engedélyeket. Beadványainkban előterjesztett álláspontunk szerint jogsértő módon és alaptalanul utasította el a kérelmeinket az MKEH.
 
Mi ettől függetlenül tovább küzdünk azért, hogy Önök a kiválasztott pénztárgépet használhassák, hiszen semmilyen műszaki ok nem indokolja, hogy több tízezer pénztárgépünk raktáron maradjon és kártalanítást kelljen fizetni állami pénzből.
 
Elképzelhető, hogy február 17-ig nem fogják engedélyeztetni a kasszáinkat. Ha NR-300-as pénztárgépre vonatkozik a szerződésük és eddig az időpontig rendelést adnak le az eBev portálon egy online pénztárgépre a cégünkhöz befizetett összeget visszatéríti az állam.
 
Ezért, ha már nem tudnak tovább várni, azt tanácsoljuk, hogy adják le a megrendelést.
 
Mivel cégünk szorosan együttműködött a Laurel Kft.-vel a kiskasszáink még biztonságosabbá tételében, ennek a forgalmazónak a termékeit ajánljuk, tehát azt javasoljuk, hogy az A001 -es engedélyszámú (LCR Classic Sento M - A001), az A009 -es engedélyszámú (LCR Classic Jota - A009), vagy az A012 -es engedélyszámú (LCR Eco Mini A-012) pénztárgépet válasszák ki az eBev-en.
 
A rendelői felület használatáról ide kattintva találhatnak részletes leírást.
 
A készülékek leszállítását több hetes határidővel vállalja a forgalmazó.
 
Mi ez alatt az idő alatt is tovább dolgozunk azért, hogy Önök – a véleményünk szerint legjobb pénztárgépeket használhassák!
 
Üdvözlettel: Alt Cash Kft. 
"
 
Továbbra sem érti senki, hogy kinek jó ez a kapkodás?!
 
Valamint mi lesz ennek így a vége?!

 Kapcsolódó képek:

 

vonal

Cimkék: online pénztárgép, alt cash kft, visszavont engedély, ebev, nav "webshop", nav rendelés,

Kapcsolódó hírek:


Euro felkészülési időszak 2019 január 1. után az online pénztárgépeknél!
Mi is történt, hogy ez a kérdés felmerülhet? Korábban - az első online pénztárgépes rendelet idején - az euró átáll...

Micra és Montel Jota, Mini frissítések folyamatban...
Miután most már a Montel forgalmazásában lévő gépek is megkapták az engedélyt a legfrissebb szoftverre, így gyakorlatilag tömegess...

Újabb online pénztárgép frissítési hullám: Micra Jota M és Micra Mini M
  A Micra-Metripond Kft. tervei szerint hamarosan megkezdődnek az A008 Micra Jota M és az A006 Micra Mini M pénztárgépek legújabb...

Ismét tervben az összes szálláshelyre online pénztárgépet verzó!
A 24.hu portál információja szerint most már tényleg nem elkerülhető, hogy online pénztárgép legyen minden airbnb szálláshelyadóná...

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem... A Tremolnak nem!
A Tremol M (A094) online pénztárgép forgalmazójának tájékoztatása szerint a Tremol M ezzel az engedélyszámmal már nem játszik a pál...

Szivárognak az engedélyek: Sento M és Sento-H, valamint egy új hordozható, a TaxHandy
Újabb pár engedélyt adott ki az MKEH a mai napon: két már eddig is működő gépet - Micra Sento M (A002) - Montel Sento-H (A003)...

Segítség a nagyon jogkövető online pénztárgéphasználóknak az új körből!
Mert pontosan mi is történt? Volt egy határidő a 9/2016 NGM rendeletben szeptember végére. Voltak, akik úgy gondolták: úgyis kötelező...

Indulhat a frissítési roham: Micra online pénztárgépek a rajtnál!
A Micra Metripond Kft tájékoztatása szerint az alábbi típusoknál (amelyek már megkapták az MKEH-től az új szoftver engedélyt a tav...

Akkumulátorról szabadon online pénztárgéppel? Előfordulnak fura dolgok!
Mi is több hívást kaptunk már: "3 órát bír ki maximum, utána tölteni kell!" Ez ugye egy akkumulátoros - hiszen hordozható e...

A kapkodásban, aki lemaradt: lehet, hogy mégsem kimaradt! Online-pénztárgép támogatás kiskapu!
Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NAV) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára nyilatkozta ma az MTI-nek - azon t...Megosztás Twitteren Megosztás Facebookon Megosztás Iwiwen
Hírek - Összes hír

Mi várható e-nyugta bevezetésétől?

Ismét változik az vendéglátós NTAK bevezetés határideje?

NTAK hírek: Hosszabb felkészülési időt kezdeményezett az MTÜ az NTAK-csatlakozására

NTAK regisztráció után megjelent az első dokumentáció is

RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS

Automata regisztráció: határidő június 30.!

Még egy kör a taxis hiénák ellen?Kérdések - Összes kérdés

- zm5sci

-

-

- xzf3qp

- Üdvözlöm!

Marton Zoltán vagyok a Chrome-Soft Kft. munkatársa, a FisCat Adóügyi nyomtatóval kapcsolatban szeretném a segítségét kérni.

Az általunk fejlesztett

- Tisztelt Armacash!
Hogyan lehet CipherLab8000 típusú adatgyűjtőbe tört értéket rögzíteni?
A kilóra értékesített felvágottak leltározásánál nagy segítség lenne ha tudná

- Tisztelt Armacash,

hogyan tudok a Datecs DP-25 pénztárgépemből gyűjtőnkénti jelentést kinyerni?

köszönöm a választ

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!
Kategória


Belépés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?