Armacash Pénztárgép és Irodatechnika

Ügyelet

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!
Kategória


Belépés
A kosárban 0 db termék van
0 Ft összegben.

Kosaram | Rendelés | Ürítés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?

Kicsit lassan reagált a NAV a JapánCash Company bejelentésére!


Volt egy cég, aki gyorsan kívánja lezárni az ügyet! - 2014.02.20.

 

Korábban az S&E forgalmazója, a JapánCash Company Kft már közölte viszonteladóival és ügyfeleivel, hogy próbálja lezárni ezt a történetet, és lehetőség szerint mindenkinek visszajuttatja a beszedett előlegeket:

Az S&E tegnap kiszállt az online pénztárgép piacról!

korábbi hírünk

 

Ennek örömére kb. 10 nap késéssel reagált a NAV is a kárigények rendezésének mikéntjéről ilyen esetben:

"

2014.02.20.
 
Tájékoztató a visszavont forgalmazási engedélyű online pénztárgépekkel kapcsolatos támogatásról
 
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal tudomására jutott, hogy a korábban forgalmazott, visszavont engedélyszámú online pénztárgépek egyes megrendelőinek a korábbi forgalmazó a vételárat visszatéríti.
 
Ennek kapcsán felhívjuk a figyelmet arra, hogy azon megrendelőknek, akik részére a korábbi forgalmazó a vételárat visszatérítette, ugyanakkor a megrendelő korábban eljuttatta a 16/2013. (VI.3.) NGM rendelet 13/A. § szerinti állami támogatás igénybevételére szolgáló nyilatkozatát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal részére, a következők szerint járjon el.
 
Amennyiben a vételárat a korábbi forgalmazó a megrendelő részére teljes összegben visszatéríti, és az adóhatóság a 16/2013. (VI.3.) NGM rendelet 13/A. § szerinti állami támogatás odaítéléséről még nem hozott határozatot, úgy a vételár visszafizetésének tényét a megrendelő – írásban - haladéktalanul jelezze az illetékes adóigazgatóság részére. Felhívjuk a figyelmet, hogy az illetékes adóigazgatóság értesítésével - amennyiben a támogatás kiutalása még nem történt meg - a 16/2013. (VI. 3.) NGM rendelet 13/A. § szerinti támogatási kérelem visszavontnak minősül.
 
Amennyiben a korábbi forgalmazó az online pénztárgép vételárának csak egy részét téríti meg, úgy ezt a tényt is – írásban - haladéktalanul jelezze az illetékes adóigazgatóság részére. Ebben az esetben a bejelentésben jelölje meg, hogy a nyilatkozatban feltüntetett, támogatásként igényelt összegből mekkora összeg maradt fenn.
"
forrás: nav.gov.hu
 
Így azok, akik esetleg két oldalról jutnának pénzhez, most már tudják: nem lehet egy fenékkel két lovat!
 
Továbbra is kérdés még, hogy az ALT Cash Kft lép-e ilyet, vagy megvárja a fellebbezés végeredményét, vagy ...
 
Mindenesetre 02.18. az alábbi közleményt hozta az oldalukon:
 
"
Tovább dolgozunk
 
2014.február.18
         
A többi modellünk mellett, már az NR-270-es pénztárgépet is biztonságosabbá tettük. Jelenleg a fejlesztéseink minden részletre kiterjedő tesztelése zajlik. Az a célunk, hogy ismét meg lehessen vásárolni a Sam4s online pénztárgépeit, melyeket korábban több tízezer kereskedő rendelt meg.
Az MKEH január végén nemzetbiztonsági okokra hivatkozva visszavonta a Sam4s NR-300-as pénztárgép engedélyét. Ezután egy rendelettel lehetőséget biztosítottak arra is, hogy a hozzánk befizetett előleget más forgalmazók termékeinek a vásárlására fordíthassák az ügyfeleink.
 
A visszavont engedélyű kiskassza, álláspontunk szerint, kiváló minőségű és biztonságos készülék. Azért döntöttek több tízezren online modelljeink megrendelése mellett, mert ismerték a hagyományos pénztárgépeinket, és megbízhatónak tartották azokat.
 
Biztosan vagyunk abban, hogyha lehetőségük lenne ezeknek a pénztárgépeknek a megvásárlására, a kereskedők ismét a Sam4s pénztárgépek mellett döntenének.
 
A történtek ellenére azért dolgozunk tovább, hogy legyen választásuk a pénztárgép használatra kötelezett cégeknek, és ismét rendelhetőek legyenek a Sam4s pénztárgépek.
 
Pénztárgép teszt Pénztárgép tesztelés - további képek a galériában!
 
Az NR-300-as 440-es és 240-es készülékeinket az eddig 17 engedélyt megszerző Laurel Kft. segítségével átalakítottuk és az eddigieknél is biztonságosabbá tettük.
 
A közelmúltban már az NR-270-es pénztárgép Adóügyi Ellenőrző Egységét is továbbfejlesztettük, és a többi modellünkhöz hasonlóan, megerősített mechanikai védelemmel láttuk el. Jelenleg a fejlesztéseink minden részletre kiterjedő tesztelése zajlik. 
 
Az NR-270 –es pénztárgépet korábban egyszer már átalakítottuk, és új alaplappal, alfanumerikus kijelzővel valamint modernebb belső szoftverrel láttuk el, annak érdekében, hogy azoknak a szabályoknak is megfeleljen, melyeket azután írtak elő, hogy pénztárgép előző engedélyét visszavonták.
 
Köszönjük azt a sok támogatást, amit ebben a nehéz helyzetben kaptunk! Azoknak az ügyfeleinknek az adatai, akik korábban Sam4s készüléket választottak, szerepelnek a rendszerünkben.  Minden vásárlónknak értesítést küldünk majd, amint újra elérhetőek lesznek az online pénztárgépeink!
"

 Kapcsolódó képek:

 

vonal

Cimkék: online pénztárgép, állami támogatás, kárigény, nav, ngm, alt cash kft, japán pénztárgép, japáncash company,

Kapcsolódó hírek:


Automata regisztráció: határidő június 30.!
  Utolsó napok felé tart a (2019. évi XXVI. törvény - egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról) kezelőszemélyzet n...

Kocsimosók, parkolóautomaták figyelem! Itt az újabb bekötési hullám a NAV-hoz?
A feketegazdaság visszaszorításából tavaly több mint négyszázmilliárd forint származott, részben ez az összeg fedezte a jogkövető ...

Euro felkészülési időszak 2019 január 1. után az online pénztárgépeknél!
Mi is történt, hogy ez a kérdés felmerülhet? Korábban - az első online pénztárgépes rendelet idején - az euró átáll...

Micra és Montel Jota, Mini frissítések folyamatban...
Miután most már a Montel forgalmazásában lévő gépek is megkapták az engedélyt a legfrissebb szoftverre, így gyakorlatilag tömegess...

Online számlázás: nincs határidő módosítás, nincs türelmi idő!
  A számlázz.hu, mint az egyik online (még nem NAV-hoz bekötett értelemben, hanem a klasszikus weboldalon történő üzemelésre gon...

Újabb online pénztárgép frissítési hullám: Micra Jota M és Micra Mini M
  A Micra-Metripond Kft. tervei szerint hamarosan megkezdődnek az A008 Micra Jota M és az A006 Micra Mini M pénztárgépek legújabb...

Ismét tervben az összes szálláshelyre online pénztárgépet verzó!
A 24.hu portál információja szerint most már tényleg nem elkerülhető, hogy online pénztárgép legyen minden airbnb szálláshelyadóná...

Év végi hajrá a taxis piacon!
Egy éve azon ment a lamentálás, hogy a pénztárgép kiterjesztetti körnek - köztük a taxisoknak - lesz-e egyáltalán, és ha lesz, lesz-...

Már lehet is szerződést kötni az egyetlen felügyeleti szolgáltatóval online étel- és italautomata online-osítására!
  A Magyar Posta - meglepő - gyorsasággal reagált a kialakult helyzetre: - 2017.06.19. : 2017. évi LXXVII (VI.19) törvény, megha...

Vajon a Magyar Posta, vagy a Magyar Posta legyen az egyetlen felügyeleti szolgáltató?
  Talán nem annyira meglepetésként, de komoly megfontolás, és mérlegelés után, a 2017.06.19-dikén megjelent közlönyt követő 1...Megosztás Twitteren Megosztás Facebookon Megosztás Iwiwen
Hírek - Összes hír

Mi várható e-nyugta bevezetésétől?

Ismét változik az vendéglátós NTAK bevezetés határideje?

NTAK hírek: Hosszabb felkészülési időt kezdeményezett az MTÜ az NTAK-csatlakozására

NTAK regisztráció után megjelent az első dokumentáció is

RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS

Automata regisztráció: határidő június 30.!

Még egy kör a taxis hiénák ellen?Kérdések - Összes kérdés

-

-

- xzf3qp

- Üdvözlöm!

Marton Zoltán vagyok a Chrome-Soft Kft. munkatársa, a FisCat Adóügyi nyomtatóval kapcsolatban szeretném a segítségét kérni.

Az általunk fejlesztett

- Tisztelt Armacash!
Hogyan lehet CipherLab8000 típusú adatgyűjtőbe tört értéket rögzíteni?
A kilóra értékesített felvágottak leltározásánál nagy segítség lenne ha tudná

- Tisztelt Armacash,

hogyan tudok a Datecs DP-25 pénztárgépemből gyűjtőnkénti jelentést kinyerni?

köszönöm a választ

- T. ArmaCash!
A kasszafióknál mit jelent a 6V nyitófeszültség?
Köszönettel:
Pintér Sándor

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!
Kategória


Belépés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?