Armacash Pénztárgép és Irodatechnika

Ügyelet

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!
Kategória


Belépés
A kosárban 0 db termék van
0 Ft összegben.

Kosaram | Rendelés | Ürítés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?

Termékek

Sam4s NR-440 ONLINE NEW pénztárgép, Sam4s NR-440 ONLINE NEW cash register
Sam4s NR-440 ONLINE NEW pénztárgép

Bruttó ár: 209550 Ft
Nettó ár: 165000 Ft


Kategória: Kasszás

 

ENGEDÉLYEZETT ÉS FORGALOMBA HOZHATÓ ONLINE PÉNZTÁRGÉP:

ENGEDÉLYSZÁM: A155 (MKEH, 2014.10.14.)

 

Nettó egységára: 165.000,-  Bruttó egységára: 209.550,-

(az ár nem tartalmazza a beüzemelési költséget)

 

SAM4S NR-440 ONLINE NEW, mint a Sam4s ER-420-as, de a kijelzők megújultak, a nyomtató keskenyebb, a papír szélesebb, a kassza rövidebb, ezért kevesebb helyet foglal.

Nem véletlen, hogy az egyik legnépszerűbb modelnek: az ER-420-asnak van örököse. Ami vagy majdnem már tökéletes, azt nem kell elrontani, csak használni. Ezért született meg az NR-440!

 

A SAM4S NR-440 ONLINE NEW VILLÁMGYORS
 
A Sam4s NR-440 ONLINE NEW a legnagyobb nyomtatási sebességű pénztárgépünk. A nyugtákat egy csendes hőnyomtató segítségével készíti el, melynek a fenntartási költsége rendkívül alacsony.
 
A SAM4S NR-440 ONLINE NEW TÁJÉKOZTATJA A VEVŐKET
 
A Sam4s NR-440 használata a vásárlók bizalmát is növelheti, mivel jól olvasható és forgatható vevőoldali kijelzője képes az összes, a fogyasztó számára fontos információ hatékony megjelenítésére.
 
A SAM4S NR-440 ONLINE NEW VALÓS IDŐBEN TOVÁBBÍTJA A FORGALMI ADATOKAT
 
A Sam4s csúcsmodellje személyi számítógépekhez kapcsolva is üzemeltethető. A pénztárgép "állandó PC kapcsolat" üzemmódjának a segítségével valós időben követhető nyomon az árukészlet alakulása és akár korlátlan számú árucikk is kezelhető. (Fejlesztés alatt - 20130930)
 
A SAM4S NR-440 ONLINE NEW SZABADON BŐVÍTHETŐ
 
A készülék felhasználási területeit megsokszorozza, hogy digitális mérleg és vonalkódolvasó egyaránt csatlakoztatható hozzá.
 
 
SAM4S NR-440 ONLINE NEW TULAJDONSÁGOK:
 
- Képes a folyamatos online működésre, a hozzákapcsolt PC-n, vagy számítógépes rendszeren valós időben követhető nyomon az árukészlet alakulása
- Vonalkódolvasókkal, digitális mérlegekkel és külső nyomtatókkal is összeköthető
- A vevőoldali kijelzője forgatható
- A tekercsek könnyedén cserélhető benne
- Rendelkezik kerekítés funkcióval, képes az eurós fizetések kezelésére
- 10.000 árucikk adatait tárolja (számítógéppel összekötve korlátlan számú árucikk kezelésére is képes)
- 12 gyűjtő alkalmazását támogatja
- Akár 99 pénztáros is használhatja saját azonosítóval
- Egyebek mellett az általunk forgalmazott Sam4s ER-360, Er-320, ER-420F, M, ER-350, Samsung ER.4615, ER-700, TEc FS-1200, TEC MA-1040, TEC MA-1350 típusú készülékek cseréjére ajánljuk
 
 
Sam4s NR-440 ajánlott felhasználási terület:
Elsősorban azon üzletek, ahol nagy a terhelés, több száz nyugta készül egy nap, és szeretik a nagy klasszikus pénztárgépet, valmint fontos a számítógépes készletnyilvántartás miatt a csatlakozás!
- vegyesboltok
élelmiszerboltok
- nagy forgalmú elektronikai üzletek
nagykereskedések, amelnyek kiskereskedelmi tevékenysége is van
- pékségek (nagy nyugtaszám, kis kosárérték)
- alkatrészüzletek
- nemzeti dohányboltok
- mindenkinek ajánlott, aki akár csak tervezi is a készletnyilvántartást, és annak pénztárgéppel történő összekötését! Ne feledje a korábbi modell az ER-420 váltómodellje a Sam4s NR-440
 
A Sam4s NR-440 online műszaki adatai
- Kijelző: a magyar ABC betűinek kezelésére képes kijelzők, a vevőoldali kijelzője kihúzható és forgatható
- Billentyűzet: nyomógomb változtatható feliratokkal
- Nyomtató: kimagasló sebességű nyomtatás 57,5 mm széles tekercsekre, egyszerűsített papírbefűzés
- Csatlakoztatási lehetőségek
  számítógép (a forgalmi adatok valós idejű közvetítésére is képes), 
  LAN, 
  digitális mérleg
  vonalkód olvasó
  külső nyomtató
  USB az AEE mentéshez
- Gyűjtők, árucikkek és azonosítók száma: 10.000 árucikk, 12 gyűjtő, és 99 külön azonosítható eladó
- Méretek: szélesség: 400 mm, mélység: 450 mm, magasság: 226 mm, súly: 14,50 kg

 

AEE egység gyártó: Videoton

Mobilkommunikáció: Mobil-Adat Kft, nettó 1500 HUF/hó

 

A Sam4s NR-440 ONLINE NEW forgalmazóról: ALT CASH Kft

Cégünk, az Alt Cash Kft. pénztárgépek, vonalkódolvasók, blokknyomtatók és POS terminálok értékesítésével és kereskedelmi szoftverek fejlesztésével foglalkozik. A Sam4s a Bixolon és a Posiflex magyarországi képviselője. Keressen fel minket, és segítünk megtalálni a legmegfelelőbb készüléket a vállalkozása számára!
Húsz éve kezdtünk el pénztárgépeket forgalmazni Magyarországon, azóta közel 100 ezer darabot értékesítettünk, a piaci részesedésünk már 2001-ben meghaladta a hatvan százalékot. A kínálatunkat folyamatosan bővítjük; a Samsung/Sam4s pénztárgépek mellett ma már érintőképernyős terminálokat, kasszarendszereket, vonalkódolvasókat és blokknyomtatókat is vásárolhat tőlünk. A célunk az, hogy komplett megoldást nyújtsunk, és az ügyfeleink minden olyan eszközt beszerezhessenek tőlünk, ami egy bolt vagy egy étterem üzemeltetéséhez szükséges.
 

 

A fejlesztőink folyamatosan dolgoznak azon, hogy készülékeink és kereskedelmi szoftvereink a törvényi előírásoknak megfelelően üzemeljenek, és a lehető legnagyobb mértékben járuljanak hozzá a sikereihez. A terméktámogatással foglalkozó munkatársaink részletes szakmai tanácsadással segítik az ügyfeleinket, viszonteladói és szervizhálózatunk pedig azt is lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és hatékonyan háríthassuk el a meghibásodásokat az ország egész területén. Mi nem csak értékesítjük az eszközeinket; arról is gondoskodunk, hogy ki tudja használni a bennük rejlő lehetőségeket!

 

A Sam4s NR-440 ONLINE NEW gyártóról, a Sam4s -ről:

Az adómemóriás pénztárgépeket a kilencvenes években kezdték el alkalmazni a hazai vállalkozásokAz értékesítést segítő eszközeink azóta töretlen népszerűségnek örvendenek a kereskedelem és a vendéglátás területén.
 
kormány 1990-ben a vállalkozások jelentős részét adómemóriás pénztárgépek használatára köteleztecégünk ekkor kezdte meg a Samsung pénztárgépek értékesítését Magyarországon. A készülékeink rövid idő alatt rendkívül keresetté váltak, a piaci részesedésük az ezredfordulón megközelítette a hatvan százalékot. A sikereiket elsősorban megbízhatóságuknak és strapabíró felépítésüknek köszönhették.
 
A Samsung pénztárgép divízióját 2001-ben a Shin Heung Precision Corporation vette át. A koreai cég korábban a Samsung Electronics beszállítója volt és egyebek mellett a Samsung márkanévvel forgalmazott pénztárgépek gyártásával foglalkozott.
 
Az akvizíciót követően a Shin Heung érintőképernyős számítógépekkel, blokknyomtatókkal bővítette a kereskedelmi eszközökből álló kínálatát, és a Samsung szakembereinek segítségével az üzletágban szerzett több évtizedes tapasztalatát felhasználva új, minden korábbinál kifinomultabb modellek fejlesztésébe kezdett. Ezeket a termékeket Sam4s néven dobta piacra.
 
A Sam4s márkanév ma ugyanazt jelenti a pénztárgép tulajdonosok számára, mint a kilencvenes években a Samsung. Megbízható, kiváló minőségű és nagy tudású készülékeket, melyek minden kereskedőnek segítséget nyújtanak abban, hogy nyomon követhesse az üzlete forgalmát, és új lehetőségeket fedezzen fel a bevételeinek a növelésére.
 
A Sam4s márkájú pénztárgépekkel, POS terminálokkal és blokknyomtatókkal ma már a világ több mint hatvan országában találkozhat. Az évtizedek alatt tökéletesített kereskedelmi eszközök piaci részesedése dinamikusan növekszik.
 
 
A Sam4s NR-440 ONLINE NEW pénztárgép adatkommunikációs szolgáltatójáról: Mobil-Adat Kft
A Mobil Adat Kft. országos lefedettséggel rendelkező, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) által bejegyzett és nyilvántartásba vett mobil adatkommunikációs szolgáltató vállalat, mely egységes, független mobil adatszolgáltatást biztosít ügyfeleinek.
Az alapító vállalata 17 éve a távközlési és informatikai piac élvonalát képviseli hazánkban és külföldön egyaránt, számottevő, 15 éves pénzügyi, ügyviteli üzemeltetési és szolgáltatási tapasztalattal rendelkezik.
 
A Mobil Adat Kft. pénztárgép adatkommunikációs szolgáltatása lehetővé teszi az Ön vállalkozása számára, hogy megfeleljen az adóhatóság felé történő, törvényerejű rendeletben előírt adatszolgáltatási kötelezettségének. Ehhez a Mobil Adat Kft. a mobil kommunikációs csatornát havidíjas szerződés keretén belül, a pénztárgépek két kategóriájának megfelelő adatcsomaggal biztosítja
 
elérhetősége: ugyfelszolgalat@mobil-adat.hu, Tel: +36-1-51-00-683


Mit vettek még akik ezt vették?

Hírek - Összes hír

Mi várható e-nyugta bevezetésétől?

Ismét változik az vendéglátós NTAK bevezetés határideje?

NTAK hírek: Hosszabb felkészülési időt kezdeményezett az MTÜ az NTAK-csatlakozására

NTAK regisztráció után megjelent az első dokumentáció is

RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS

Automata regisztráció: határidő június 30.!

Még egy kör a taxis hiénák ellen?Kérdések - Összes kérdés

- zm5sci

-

-

- xzf3qp

- Üdvözlöm!

Marton Zoltán vagyok a Chrome-Soft Kft. munkatársa, a FisCat Adóügyi nyomtatóval kapcsolatban szeretném a segítségét kérni.

Az általunk fejlesztett

- Tisztelt Armacash!
Hogyan lehet CipherLab8000 típusú adatgyűjtőbe tört értéket rögzíteni?
A kilóra értékesített felvágottak leltározásánál nagy segítség lenne ha tudná

- Tisztelt Armacash,

hogyan tudok a Datecs DP-25 pénztárgépemből gyűjtőnkénti jelentést kinyerni?

köszönöm a választ

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!
Kategória


Belépés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?