Armacash Pénztárgép és Irodatechnika

Ügyelet

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!
Kategória


Belépés
A kosárban 0 db termék van
0 Ft összegben.

Kosaram | Rendelés | Ürítés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?

Termékek

Sam4s NR-270 ONLINE NEW pénztárgép, Engedélyszám: A172, Sam4s NR-270 ONLINE NEW ecr (A172)
Sam4s NR-270 ONLINE NEW pénztárgép, Engedélyszám: A172, Sam4s NR-270 ONLINE NEW ecr (A172)
Sam4s NR-270 ONLINE NEW pénztárgép, Engedélyszám: A172, Sam4s NR-270 ONLINE NEW ecr (A172)
Sam4s NR-270 ONLINE NEW pénztárgép, Engedélyszám: A172, Sam4s NR-270 ONLINE NEW ecr (A172)
Sam4s NR-270 ONLINE NEW pénztárgép, Engedélyszám: A172, Sam4s NR-270 ONLINE NEW ecr (A172)
Sam4s NR-270 ONLINE NEW pénztárgép, Engedélyszám: A172

Bruttó ár: 152610 Ft
Nettó ár: 123000 Ft


Kategória: Kassza nélküli

 

 

 

engedélyszám: A172 (MKEH, 2015.03.26.)

FORGALOMBA HOZHATÓ, ENGEDÉLYEZETT TERMÉK!

 

Nettó egységára: 138.000,- Bruttó egységára: 175.260,-

(az ár nem tartalmazza a beüzemelési költséget)

 

A jól bevált ER-260-as utódja az NR 270. referencia az újdonsült online pénztárgép számára az előd, 260-as több mint 24 000 felhasználója! Aki ismeri, annak nem kell már magyarázni, miért is ez a készülék; aki nem ismeri, annak pedig az alábbiak adhatnak okot a vásárlásra!

 

A SAM4S NR-270 ONLINE NEW HALKAN DOLGOZIK
A készülék egy csendes hőnyomtató segítségével készíti el a nyugtákat, melynek a fenntartási költsége rendkívül alacsony. A papírtekercsek egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhetőek benne.
 
A SAM4S NR-270 ONLINE NEW MINDENRE EMLÉKSZIK
A Sam4s elsőként engedélyt kapott online modellje képes az üzletek forgalmát pontosan bemutató pénzügyi jelentések összeállítására. A memóriájába akár 15 azonnal előhívható gyűjtő gomb is programozható
 
ÉS MEGKÖNNYÍTI AZ ÁTÁLLÁST
Az NR-270-es készülékünk, egy korábbi Sam4s modell, a több, mint húszezer példányban értékesített ER-260-as pénztárgép továbbfejlesztett változata. választás lehet azok számára, akik nem akarnak hosszú időt eltölteni egy új kiskassza használatának az elsajátításával, hiszen semmivel sem nehezebb kezelni, mint egy hagyományos készüléket. Ráadásul a legtöbb régebbi pénztárgép kasszafiókja irányítható a segítségével.
 
Sam4s NR-270 ONLINE NEW műszaki paraméterei
 
Kijelző: beépített vevő oldali és kezelői kijelzők
 
Billentyűzet: nyomógomb változtatható feliratokkal
 
Nyomtató: közvetlen hőnyomtatás 57,5 mm széles tekercsekre, egyszerűsített papírbefűzés
 
Csatlakoztatási lehetőségek: USB az AEE mentéshez
 
Gyűjtők árucikkek és azonosítók száma: 15 gyűjtő, és 4 külön azonosítható eladó
 
Méretek: szélesség: 325 mm, mélység: 350 mm, magasság: 145 mm, súly: 7,40 kg
 
 
Sam4s NR-270 ajánlott felhasználási terület:
az NR-270 online pénztárgép elsősorban olyan területekena ajánlott, ahol a terhelésnek már kicsi az NR-300 vagy NR-240, de nem szükséges a készletnyilvántartás, és a nagy méretű "klasszikus" pénztárgép
- magántulajdonú "egyboltos" élelmiszer és vegyesboltok
- éttermek, vendéglátóegységek
- alkatrészboltok
- számítástechnikai és telekommunikációs üzletek
- mindenki, aki eddig az ER-260 -ast használta és megszerette, mert a Sam4s NR-270 a 260-as utódja!
 

Sam4s NR-270 Online New pénztárgép kezelési kézikönyve:

Sam4s NR-270 Online New felhasználói útmutató

 

 

Sam4s NR-270 Online New pénztárgép brossúra (nyomtatható)

 

A Sam4s NR-270 Online New pénztárgép kommunikációs szolgáltatója a Mobil Adat Kft, havi kommunikációs költség nettó 1500 Ft /  (maximált hatósági ár).

 

A forgalmazóról: ALT CASH Kft

Cégünk, az Alt Cash Kft. pénztárgépek, vonalkódolvasók, blokknyomtatók és POS terminálok értékesítésével és kereskedelmi szoftverek fejlesztésével foglalkozik. A Sam4s a Bixolon és a Posiflex magyarországi képviselője. Keressen fel minket, és segítünk megtalálni a legmegfelelőbb készüléket a vállalkozása számára!
Húsz éve kezdtünk el pénztárgépeket forgalmazni Magyarországon, azóta közel 100 ezer darabot értékesítettünk, a piaci részesedésünk már 2001-ben meghaladta a hatvan százalékot. A kínálatunkat folyamatosan bővítjük; a Samsung/Sam4s pénztárgépek mellett ma már érintőképernyős terminálokat, kasszarendszereket, vonalkódolvasókat és blokknyomtatókat is vásárolhat tőlünk. A célunk az, hogy komplett megoldást nyújtsunk, és az ügyfeleink minden olyan eszközt beszerezhessenek tőlünk, ami egy bolt vagy egy étterem üzemeltetéséhez szükséges.
 

 

A fejlesztőink folyamatosan dolgoznak azon, hogy készülékeink és kereskedelmi szoftvereink a törvényi előírásoknak megfelelően üzemeljenek, és a lehető legnagyobb mértékben járuljanak hozzá a sikereihez. A terméktámogatással foglalkozó munkatársaink részletes szakmai tanácsadással segítik az ügyfeleinket, viszonteladói és szervizhálózatunk pedig azt is lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és hatékonyan háríthassuk el a meghibásodásokat az ország egész területén. Mi nem csak értékesítjük az eszközeinket; arról is gondoskodunk, hogy ki tudja használni a bennük rejlő lehetőségeket!

A gyártóról, a Sam4s -ről:

Az adómemóriás pénztárgépeket a kilencvenes években kezdték el alkalmazni a hazai vállalkozásokAz értékesítést segítő eszközeink azóta töretlen népszerűségnek örvendenek a kereskedelem és a vendéglátás területén.
 
kormány 1990-ben a vállalkozások jelentős részét adómemóriás pénztárgépek használatára köteleztecégünk ekkor kezdte meg a Samsung pénztárgépek értékesítését Magyarországon. A készülékeink rövid idő alatt rendkívül keresetté váltak, a piaci részesedésük az ezredfordulón megközelítette a hatvan százalékot. A sikereiket elsősorban megbízhatóságuknak és strapabíró felépítésüknek köszönhették.
 
A Samsung pénztárgép divízióját 2001-ben a Shin Heung Precision Corporation vette át. A koreai cég korábban a Samsung Electronics beszállítója volt és egyebek mellett a Samsung márkanévvel forgalmazott pénztárgépek gyártásával foglalkozott.
 
Az akvizíciót követően a Shin Heung érintőképernyős számítógépekkel, blokknyomtatókkal bővítette a kereskedelmi eszközökből álló kínálatát, és a Samsung szakembereinek segítségével az üzletágban szerzett több évtizedes tapasztalatát felhasználva új, minden korábbinál kifinomultabb modellek fejlesztésébe kezdett. Ezeket a termékeket Sam4s néven dobta piacra.
 
A Sam4s márkanév ma ugyanazt jelenti a pénztárgép tulajdonosok számára, mint a kilencvenes években a Samsung. Megbízható, kiváló minőségű és nagy tudású készülékeket, melyek minden kereskedőnek segítséget nyújtanak abban, hogy nyomon követhesse az üzlete forgalmát, és új lehetőségeket fedezzen fel a bevételeinek a növelésére.
 
A Sam4s márkájú pénztárgépekkel, POS terminálokkal és blokknyomtatókkal ma már a világ több mint hatvan országában találkozhat. Az évtizedek alatt tökéletesített kereskedelmi eszközök piaci részesedése dinamikusan növekszik.
 
 
 
A Sam4s NR-270 Online New pénztárgép adatkommunikációs szolgáltatójáról: Mobil-Adat Kft
A Mobil Adat Kft. országos lefedettséggel rendelkező, a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) által bejegyzett és nyilvántartásba vett mobil adatkommunikációs szolgáltató vállalat, mely egységes, független mobil adatszolgáltatást biztosít ügyfeleinek.
Az alapító vállalata 17 éve a távközlési és informatikai piac élvonalát képviseli hazánkban és külföldön egyaránt, számottevő, 15 éves pénzügyi, ügyviteli üzemeltetési és szolgáltatási tapasztalattal rendelkezik.
 
A Mobil Adat Kft. pénztárgép adatkommunikációs szolgáltatása lehetővé teszi az Ön vállalkozása számára, hogy megfeleljen az adóhatóság felé történő, törvényerejű rendeletben előírt adatszolgáltatási kötelezettségének. Ehhez a Mobil Adat Kft. a mobil kommunikációs csatornát havidíjas szerződés keretén belül, a pénztárgépek két fő kategóriájának megfelelő adatcsomaggal biztosítja
 
elérhetősége: ugyfelszolgalat@mobil-adat.hu, Tel: +36-1-51-00-683


Mit vettek még akik ezt vették?

Hírek - Összes hír

Mi várható e-nyugta bevezetésétől?

Ismét változik az vendéglátós NTAK bevezetés határideje?

NTAK hírek: Hosszabb felkészülési időt kezdeményezett az MTÜ az NTAK-csatlakozására

NTAK regisztráció után megjelent az első dokumentáció is

RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS

Automata regisztráció: határidő június 30.!

Még egy kör a taxis hiénák ellen?Kérdések - Összes kérdés

- zm5sci

-

-

- xzf3qp

- Üdvözlöm!

Marton Zoltán vagyok a Chrome-Soft Kft. munkatársa, a FisCat Adóügyi nyomtatóval kapcsolatban szeretném a segítségét kérni.

Az általunk fejlesztett

- Tisztelt Armacash!
Hogyan lehet CipherLab8000 típusú adatgyűjtőbe tört értéket rögzíteni?
A kilóra értékesített felvágottak leltározásánál nagy segítség lenne ha tudná

- Tisztelt Armacash,

hogyan tudok a Datecs DP-25 pénztárgépemből gyűjtőnkénti jelentést kinyerni?

köszönöm a választ

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!
Kategória


Belépés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?