Armacash Pénztárgép és Irodatechnika

Ügyelet

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!




Kategória


Belépés
A kosárban 0 db termék van
0 Ft összegben.

Kosaram | Rendelés | Ürítés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?

A GIGABYTE bejelenti az AM4 Ryzen-támogatást


Az új AMD AM4 Ryzen platformmal új generációs AORUS alaplapok érkeznek - 2017.02.24.

Tajpej, Tajvan, 2017. február 24. - A GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, az alaplapok és grafikus kártyák vezető gyártója büszkén jelenti be legújabb AORUS Gaming-szériás alaplapjait, melyek az új AMD AM4 Ryzen platformjához készültek. Az AM4 platform az X370, B350 és az A320-as chipkészletekre épül és mindegyik teljes mértékben támogatja a Ryzen CPU-kat. A GIGABYTE kínálatában mindhárom chipkészletre épített alaplapok megtalálhatók lesznek, természetesen teljes optimalizálással a 8 magos, 16 programszálas processzorok csúcsteljesítményének érdekében. A GIGABYTE exkluzív felhasználó-centrikus szolgáltatásai között a vásárlók megtalálják majd az RGB Fusiont, a Smart Fan 5-öt és a dupla audio chipet is, amelyek a piacon egyedülállók.

Az új platform építésekor természetes volt, hogy a GIGABYTE alaplapjainál fel se merüljön a kompromisszum, és minden innovatív technológiai újítás bekerüljön a szolgáltatások közé. A teljes mértékben személyre szabható RGB világítást biztosító RGB Fusion segítségével a felhasználók személyre szabhatják számítógépüket. A Smart Fan 5 egy egyszerűen kezelhető, ugyanakkor kellően profi és részletes kezelőfelületet kínál arra, hogy a hibrid csatlakozókat kihasználva beállítsuk az ideális hűtést PC-nknél.
Külön öröm, hogy az RGB Fusion egyre több kiegészítőben és egyéb perifériában megtalálható. Az RGB Fusion Ready eszközök segítségével a felhasználók egyetlen, közös felületen állíthatják be minden részegységük világítását.

"Roppant izgalmas időszak a GIGABYTE számára a Ryzen processzorok megérkezése, amelyek új - a felhasználók által régóta várt - technológiákat és innovációt hoznak a piacra" - mondta Henry Kao, a GIGABYTE alaplap részlegének vezetője. "Sőt mi több, a GIGABYTE még tovább fejlesztette termékeit az új platform megjelenésére, hogy az exkluzív szolgáltatásokat követelő profik is elégedettek legyenek az új alaplapokkal."

Ryzen - okkal erős. Hatékonyságra tervezve

Az új GIGABYTE Gaming és AORUS Gaming alaplapok teljes mértékben kompatibilisek az új Ryzen CPU-kal. A Ryzen processzor AM4-es platformba illeszkedik és olyan, kritikusan fontos technológiákat tartalmaz, amelyek garantálják a felhasználók számára, hogy a teljesítmény, illetve fogyasztás tekintetében is mindig a maximálisat kapják. Az olyan szolgáltatásokkal, mint a Pure Power, a Precision Boost vagy a Neural Net Prediction, a Smart Prefetch és az Extended Frequency Range, a Ryzen készen áll arra, hogy a játékosok és profi felhasználók komoly elvárásainak is maradéktalanul megfeleljen.

 

A Ryzen alaplapok 2017. március 2-án jelennek meg a piacon. Tudj meg többet a GIGABYTE és az AORUS Gaming-szériás alaplapjainak teljesítményéről, szolgáltatásairól és kövesd a GIGABYTE-ot!

Az AORUS Gaming alaplapok a CES 2017 kiállításon debütálnak. További nagyszerű szolgáltatásokról és részletekről bővebben a GIGABYTE közösségi oldalain olvashatsz.



Kapcsolódó képek:

 

vonal

Cimkék: Gigabyte, AMD, CPU, Ryzen, socket AM4, AORUS,

Kapcsolódó hírek:


A GIGABYTE bejelenti az AM4 Ryzen-támogatást
Tajpej, Tajvan, 2017. február 24. - A GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, az alaplapok és grafikus kártyák vezető gyártója büszkén jelenti be leg...

A GIGABYTE támogatást nyújt az új generációs Intel® processzorokhoz
  Tajpej, Tajvan, 2016. október 28. - A GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, mint vezető alaplap és grafikus kártya-gyártó büszkén jelenti...



Megosztás Twitteren Megosztás Facebookon Megosztás Iwiwen
Hírek - Összes hír

Mi várható e-nyugta bevezetésétől?

Ismét változik az vendéglátós NTAK bevezetés határideje?

NTAK hírek: Hosszabb felkészülési időt kezdeményezett az MTÜ az NTAK-csatlakozására

NTAK regisztráció után megjelent az első dokumentáció is

RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS

Automata regisztráció: határidő június 30.!

Még egy kör a taxis hiénák ellen?



Kérdések - Összes kérdés

-

-

- xzf3qp

- Üdvözlöm!

Marton Zoltán vagyok a Chrome-Soft Kft. munkatársa, a FisCat Adóügyi nyomtatóval kapcsolatban szeretném a segítségét kérni.

Az általunk fejlesztett

- Tisztelt Armacash!
Hogyan lehet CipherLab8000 típusú adatgyűjtőbe tört értéket rögzíteni?
A kilóra értékesített felvágottak leltározásánál nagy segítség lenne ha tudná

- Tisztelt Armacash,

hogyan tudok a Datecs DP-25 pénztárgépemből gyűjtőnkénti jelentést kinyerni?

köszönöm a választ

- T. ArmaCash!
A kasszafióknál mit jelent a 6V nyitófeszültség?
Köszönettel:
Pintér Sándor

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!




Kategória


Belépés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?