Armacash Pénztárgép és Irodatechnika

Ügyelet

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!




Kategória


Belépés
A kosárban 0 db termék van
0 Ft összegben.

Kosaram | Rendelés | Ürítés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?

Tisztelt Sam4s online pénztárgépet rendelt ügyfeleink / pénztárgéphasználók!


Megoldás kell és - 2013.11.21.

A mai napra ígért tájékoztatásunk a következő a kialakult helyzetről!

 

- A Sam4s NR-270-es online pénztárgép engedélyét visszavonták, így az arra leadott megrendelések, és az arra kapott visszaigazolások a jelenlegi rendeleti előírásoknak nem felelnek meg! 

 

- A Sam4s NR-300-as online pénztárgép engedélye élő, de visszavonták az üzembehelyezhetőségét, így ez sem felel meg a rendeletnek a jelenlegi állapotában!

 

50/2013. (XI. 15.) NGM rendelet

1. § (1) Az e rendelet hatálybalépését megelőzően megkötött szerződés, illetve megrendelés a pénztárgépek műszaki követelményeiről, a nyugtakibocsátásra szolgáló pénztárgépek forgalmazásáról, használatáról és szervizeléséről, valamint a pénztárgéppel rögzített adatok adóhatóság felé történő szolgáltatásáról szóló 48/2013. (XI. 15.) NGM rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 70. §-a alapján, a 2013. március 20-át megelőzően engedélyezett, de a Rendeletben foglalt előírásoknak meg nem felelő, elektronikus naplóval nem rendelkező pénztárgép üzemeltetésére abban az esetben jogosít, ha az a forgalmazó által visszaigazolt, valamint érvényes forgalmazási engedéllyel rendelkező és ténylegesen forgalomba hozható pénztárgépre vonatkozik.
 
Megoldási lehetőségek Sam4s online pénztárgép rendeléssel rendelkező pénztárgéphasználóinak:
 
- várnak még egy-két napot (javasolt a max. péntek 16 óra az MKEH ezek után már nem valószínű, hogy tesz ki közleményt) az alábbi  nyilatkozatra való tekintettel:
 
"
A 2013. november 15-i új NGM rendelet miatt azon dolgozunk, hogy a héten szerződésmódosítási javaslatot tegyünk minden ügyfelünknek oly módon, hogy azzal a rendeletben előírt 2013. november 25-i határidő után is jogbiztonságban legyenek.
 
Kérjük, hívjátok fel ügyfeleink figyelmét arra, hogy cégünk jóhiszeműen járt el és jogerős engedély birtokában kötötte a szerződéseit. A jelenlegi vis major helyzetben is kiállunk ügyfeleink mellett és azon dolgozunk, hogy megoldást találjunk számukra. A készülékek a raktárunkban sorakoznak, a teljes rendelés állományunk kiszolgálásához elegendő gyártókapacitásunk van.
 
A Sam4s NR270-es modell módosított változatára új engedélyeztetési eljárást indítottunk, a 300-as modellünk hiánypótlását elvégeztük és jelenleg zajlik a tesztelés a Hatóságnál.
 
A rendelet előírása szerint le kell adnunk a viszonteladói megrendeléseink mögött álló tényleges ügyfél adatokat, ehhez elkészítettük az ügyviteli rendszerünk felületén a módosítást, oly módon, hogy ezeket az adatokat rögzíteni tudjátok. A kitöltéssel kapcsolatban kérjük forduljatok Korik Andrea vagy Balogh Zoltán kollégáinkhoz!
 
Ezeket az adatokat mi automatikusan továbbítjuk majd a NAV-nak.
Üdvözlettel: Alt Cash Kft.
"

illetve az alábbira:

"

Kedves Partnereink!
 
A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal tegnap megvizsgálta az NR-300-as pénztárgépünket. A tesztek során nem találtak hibát a készülék működésében.
 
A Sam4s NR-300-as szeptember elején kapott forgalmazási engedélyt A017-es számmal, a tényleges forgalomba hozatalt azonban hiánypótláshoz kötötte a hivatal. Mivel a hiánypótlást elvégeztük és az ellenőrzés során is sikeresen szerepelt a pénztárgépünk, nincs akadálya a tényleges forgalomba hozatali engedély megadásának.
 
Ma kora délután születik döntés az ügyben. A hivatalos engedély birtokában lehetőségünk lesz arra, hogy az adóhatóságnak minden szempontból megfelelő igazolást adjunk az ügyfeleknek.
 
Kitartást kérünk addig is!
 
Üdvözlettel: Alt Cash Kft.
"
 
Ez mindenképpen opció, hisz ebben az esetben nem kell módosítani semmilyen szerződést, valószínűleg az ALT Cash Kft átforgatja a rendeléseket Sam4s NR-300-as modellre, a későbbiekben pedig - ha engedélyezték a Sam4s NR-270-est, illetve a többi modellt, újra visszaforgatják a rendelést, így mindenki megelégedésére a korábbi megrendelés is tartható lenne!
 
Amennyiben a jelölt határidőre nem kap engedélyt a Sam4s NR-300-as online pénztárgép, úgy az alábbi lehetőségek lépnek életbe:
 
- kitart a meglévő megrendelés mellett, mint jóhiszemű megrendelő (a megrendelés leadásakor az MKEH tájékoztatása szerint a megrendelt pénztárgép minden szempontból megfelelt a követelményeknek!)
 
- megrendel egy új pénztárgépet, aminek jelenleg is van engedélye (ajánlott típusaink NovaTEK, Micra Mini, Micra Jota, Micra Sento, Micra Sento Light), és az ezen megrendelés visszaigazolásával tudja igazolni megrendelését egy esetleges ellenőrzés során!
 
Ha egyéb megoldási javaslataink vannak, úgy természetesen közzétesszük. Fel kívánjuk hívni a figyelmet, hogy a második döntési kör esetén az "új" forgalmazó is kér - logikusan - a pénztárgép megrendelése esetén előleget, így azt a megrendeléssel átutalással vagy készpénzben cégünknél rendezni kell, hogy a megrendelés a forgalmazó részéről élő és visszaigazolható legyen!


Kapcsolódó képek:

 

vonal

Cimkék: sam4s nr-270, alt cash kft, visszavont engedély, rendelet,

Kapcsolódó hírek:


Már lehet is szerződést kötni az egyetlen felügyeleti szolgáltatóval online étel- és italautomata online-osítására!
  A Magyar Posta - meglepő - gyorsasággal reagált a kialakult helyzetre: - 2017.06.19. : 2017. évi LXXVII (VI.19) törvény, megha...

Vajon a Magyar Posta, vagy a Magyar Posta legyen az egyetlen felügyeleti szolgáltató?
  Talán nem annyira meglepetésként, de komoly megfontolás, és mérlegelés után, a 2017.06.19-dikén megjelent közlönyt követő 1...

Változás az online automatákkal kapcsolatban
A 2017. évi LXXVII. törvény figyelmes átolvasása után (akinek van hozzá türelme természetesen) az alábbi változást találhatja ebben...

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem... A Tremolnak nem!
A Tremol M (A094) online pénztárgép forgalmazójának tájékoztatása szerint a Tremol M ezzel az engedélyszámmal már nem játszik a pál...

A Datecs online pénztárgépek is csatasorban!
  A mai napon a Datecs online pénztárgépek számára is biztosítottá vált az új rendeletnek megfelelő működés (emlékeztetőül...

Euro-150TE Flexy: újra forgalmazható, megvan a várva várt MKEH engedély!
Forgalmazói tájékoztatás alapján az MKEH (új néven BFKH MMFF MMO, de maradjunk az egyszerűbbnél :)) 2017. április 13-diaki döntéséb...

Online étel- és italautomaták: kötelező az AFE, csak nincs!
Tavaly jelent meg a 31/2016 NGM rendelet (http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1600031.NGM&timeshift=fffffff4&txtreferer=000...

Segítség a nagyon jogkövető online pénztárgéphasználóknak az új körből!
Mert pontosan mi is történt? Volt egy határidő a 9/2016 NGM rendeletben szeptember végére. Voltak, akik úgy gondolták: úgyis kötelező...

Indulhat a frissítési roham: Micra online pénztárgépek a rajtnál!
A Micra Metripond Kft tájékoztatása szerint az alábbi típusoknál (amelyek már megkapták az MKEH-től az új szoftver engedélyt a tav...

A kapkodásban, aki lemaradt: lehet, hogy mégsem kimaradt! Online-pénztárgép támogatás kiskapu!
Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NAV) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára nyilatkozta ma az MTI-nek - azon t...



Megosztás Twitteren Megosztás Facebookon Megosztás Iwiwen
Hírek - Összes hír

Mi várható e-nyugta bevezetésétől?

Ismét változik az vendéglátós NTAK bevezetés határideje?

NTAK hírek: Hosszabb felkészülési időt kezdeményezett az MTÜ az NTAK-csatlakozására

NTAK regisztráció után megjelent az első dokumentáció is

RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS

Automata regisztráció: határidő június 30.!

Még egy kör a taxis hiénák ellen?



Kérdések - Összes kérdés

-

-

- xzf3qp

- Üdvözlöm!

Marton Zoltán vagyok a Chrome-Soft Kft. munkatársa, a FisCat Adóügyi nyomtatóval kapcsolatban szeretném a segítségét kérni.

Az általunk fejlesztett

- Tisztelt Armacash!
Hogyan lehet CipherLab8000 típusú adatgyűjtőbe tört értéket rögzíteni?
A kilóra értékesített felvágottak leltározásánál nagy segítség lenne ha tudná

- Tisztelt Armacash,

hogyan tudok a Datecs DP-25 pénztárgépemből gyűjtőnkénti jelentést kinyerni?

köszönöm a választ

- T. ArmaCash!
A kasszafióknál mit jelent a 6V nyitófeszültség?
Köszönettel:
Pintér Sándor

Gyorskereső
 


Online pénztárgép AEE-XML napló fordító


A gombra kattintva kipróbálhatja az online pénztárgépekből kinyerhető naplófájlok elemző és megjelenítő eszközét!




Kategória


Belépés
Felhasználónév:


Jelszó:


  Regisztráció

Elfelejtette jelszavát?